Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

ȘTIRI ȘI MEDIA

Comunicate de presă

25 OCTOMBRIE 2022

Sarantis Group, prin filiala sa Sarantis România, și FINO susțin „Let’s Do it Romania”, cea mai mare inițiativă de mediu din România

Grupul Sarantis, prin filiala sa din România, a participat activ prin FINO, brandul lider în categoriile de gestionare a deșeurilor menajere, soluții pentru protejarea și depozitarea alimentelor și curățenie a gospodăriei, la inițiativa „Let’s Do It Romania”.

7 IUNIE 2022

Grupul Sarantis lansează noua gamă bio de produse pentru protecție solară, susținută de brandurile din portofoliu: Carroten, Astrid, Κolastyna și Elmiplant

Rămânând fidel strategiei sale, Grupul Sarantis intensifică eforturile în direcția dezvoltării durabile, atât la nivel de producție, cât și la nivel de produs. Noua lansare a liniei de produse ecologice cu protecție solară, susținută de Grup, este dovada clara și reprezintă totodată angajamentul său față de o abordare ecologică a produselor din portofoliu.

4 IUNIE 2021

Ziua Mondială a Mediului: Sarantis Group și contribuția sa la un viitor durabil

Ziua Mondială a Mediului este o zi de sărbătoare dedicată protecției mediului, încurajând eforturile care vor duce spre un viitor verde. Această zi, stabilită de Organizația Națiunilor Unite, este sărbătorită anual pe 5 iunie și susține conștientizarea și acționarea față de problemele sensibile ale mediului la nivel național, corporativ și personal.

19 AUGUST 2020

elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini cu Aloe Vera

Mâini curate tot timpul cu noul gel de curățare elmiplant cu Aloe Vera Într-o perioadă în care igiena mâinilor este mai importantă ca oricând și reprezintă un factor esențial pentru sănătate, elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini îmbogățit cu aloe vera, ca o alternativă simplă și extrem de utilă de a preveni răspândirea virusurilor și a bacteriilor, protejând în același timp pielea și păstrându-i frumusețea naturală.

7 IUNIE 2022

Sarantis Group sprijină în continuare Ucraina oferind ajutor umanitar

Preocuparea companiei vizează protecția angajaților Sarantis din Ucraina, consolidând în același timp canalele de ajutor umanitar pentru victimele războiului. Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, noi, cei de la Sarantis Group, suntem în continuare alături de cei care suferă, inclusiv angajații noștri și familiile lor din Ucraina.

8 APRILIE 2022

Peste 100 de saci menajeri cu deșeuri au fost colectați vineri, din nordul Capitalei - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It Romania

Vineri, 8 aprilie, sub îndrumarea Let’s Do It Romania, peste 30 de angajați ai companiei Sarantis România și-au unit forțele și au curățat spațiile verzi din zona de nord a capitalei. FINO a pus la dispoziția voluntarilor saci smenajeri fabricați 100% din plastic reciclat și mânuși, pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime.

16 OCTOMBRIE 2020

FINO respectă mediul înconjurător, lansând noua gamă GREEN LIFE!

Preocuparea pentru mediul înconjurător a devenit un fenomen global. Anual, din ce în ce mai mulți oameni, companii, ONG-uri, cât și branduri, încearcă să acorde o mai mare importanță responsabilizării acțiunilor noastre în raport cu mediul înconjurător și să găsească soluții potrivite.

18 MARTIE 2020

Interviu la revista TIME

Interviu cu Kyriakos Sarantis, CEO al Sarantis Group, la revista TIME, în martie 2020. Domnul Sarantis a explicat modul în care compania a evoluat de la un distribuitor local la o companie multinațională de produse de larg consum, care se mândrește cu o amprentă geografică în continuă expansiune și mărci de top.

Change cookies consent Revoke cookies consent