Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

ȘTIRI ȘI MEDIA

Comunicate de presă

4 IUNIE 2021

Ziua Mondială a Mediului: Sarantis Group și contribuția sa la un viitor durabil

Ziua Mondială a Mediului este o zi de sărbătoare dedicată protecției mediului, încurajând eforturile care vor duce spre un viitor verde. Această zi, stabilită de Organizația Națiunilor Unite, este sărbătorită anual pe 5 iunie și susține conștientizarea și acționarea față de problemele sensibile ale mediului la nivel național, corporativ și personal.

19 AUGUST 2020

elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini cu Aloe Vera

Mâini curate tot timpul cu noul gel de curățare elmiplant cu Aloe Vera Într-o perioadă în care igiena mâinilor este mai importantă ca oricând și reprezintă un factor esențial pentru sănătate, elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini îmbogățit cu aloe vera, ca o alternativă simplă și extrem de utilă de a preveni răspândirea virusurilor și a bacteriilor, protejând în același timp pielea și păstrându-i frumusețea naturală.

16 OCTOMBRIE 2020

FINO respectă mediul înconjurător, lansând noua gamă GREEN LIFE!

Preocuparea pentru mediul înconjurător a devenit un fenomen global. Anual, din ce în ce mai mulți oameni, companii, ONG-uri, cât și branduri, încearcă să acorde o mai mare importanță responsabilizării acțiunilor noastre în raport cu mediul înconjurător și să găsească soluții potrivite.

18 MARTIE 2020

Interviu la revista TIME

Interviu cu Kyriakos Sarantis, CEO al Sarantis Group, la revista TIME, în martie 2020. Domnul Sarantis a explicat modul în care compania a evoluat de la un distribuitor local la o companie multinațională de produse de larg consum, care se mândrește cu o amprentă geografică în continuă expansiune și mărci de top.

Change cookies consent Revoke cookies consent