Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

CARIERE LA SARANTIS ROMÂNIA

Cariere

Oamenii sunt cel mai puternic atu al nostru. Ei reprezintă cea mai importantă investiție și definesc cultura noastră organizațională.

Oamenii noștri sunt cei care dau viață culturii organizaționale, ei sunt cea mai importantă investiție și cel mai puternic atu al nostru.

Credem în abilitățile lor și investim în dezvoltarea acestora. Susținem lucrul în echipă întrucât considerăm că, unindu-ne forțele, contribuim la un viitor de succes pentru noi toți.

Scopul nostru este să oferim un mediu de lucru sigur, plăcut și modern, în care angajații noștri sunt îndreptați spre rezultate și creativitate, se bucură să lucreze cu colegii lor și sunt dornici să evolueze atât profesional, cât și personal, prin munca lor.

Căutăm să fim parteneri de nădejde și să consolidăm încrederea colegilor noștri, contribuind la crearea unui mediu de lucru plăcut, caracterizat prin oferirea de șanse egale, transparență și respect reciproc!

Cultura noastră

Scopul nostru este să oferim un mediu de lucru sigur, plăcut și modern, în care angajații noștri sunt orientați spre rezultate și creativitate, se bucură să lucreze cu colegii lor și sunt dornici să evolueze atât profesional, cât și personal, prin munca lor.

Echipa noastră

Oamenii sunt cel mai puternic atu al nostru. Ei reprezintă cea mai importantă investiție și definesc cultura noastră organizațională. Susținem lucrul în echipă întrucât considerăm că, unindu-ne forțele, contribuim la un viitor de succes pentru noi toți.

Vino alături de noi

Lucrând la Sarantis România vei avea ocazia să creezi, să te dezvolți și să realizezi lucruri de impact. Vino alături de noi!

Oportunități de carieră

Să fii candidat poate fi o provocare. Trebuie să faci o primă impresie bună și să ne convingi de potențialul tău! Nu ezita însă și fă primul pas pentru a-ți contura o carieră în echipa noastră!

Sfaturi pentru a aplica

Sunt suficiente 30 de secunde pentru ca CV-ul tău să ne atragă atenția?

Găsește câteva sfaturi care te-ar putea ajuta! 

Vino alături de noi

Fiind parte a grupului Sarantis, ar putea fi o oportunitate excelentă de a-ți lărgi orizonturile și de a experimenta din interior cum te simți lucrând într-o companie multinațională.

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent