Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

SUSTENABILITATE

Sustenabilitate

În călătoria noastră operațională, realizată cu scopul de a oferi branduri îndrăgite și de încredere, prioritatea noastră este responsabilitatea față de societate și mediu.
Filozofia noastră operațională urmează ritmul de lider al Grupului.
Scopul nostru este să creăm valoare adăugată pentru clienți, consumatori, parteneri, angajați și alte părți interesate, păstrându-ne în același timp angajamentele și identitatea noastră corporativă.

Strategia de sustenabilitate a grupului pe care o împărtășim se bazează pe menținerea unui echilibru optim între succesul economic și practicile sociale și de mediu responsabile și se concentrează pe cinci piloni de acțiune: pilonul de mediu, pilonul social, pilonul calitativ, pilonul de capital uman, contribuția noastră la economie. Fiecare pilon este conform cu elementele fundamentale ale activității noastre și evidențiază ceea ce este important pentru consumatori, clienți, parteneri și alte părți interesate.

Ambiția noastră este să fim o companie durabilă și responsabilă pe tot parcursul activității noastre corporative, prin investiții în domeniile menționate mai sus.

Sustenabilitatea mediului

Îndeplinim cerințele globale privind protejarea mediului și încorporăm practici dedicate soluționării problemelor de mediu.

Responsabilitatea socială

Contribuim la dezvoltarea comunităților locale prin implicarea în activități cu caracter social.

Siguranța produselor

Scopul nostru este să oferim produse de calitate, conform nevoilor consumatorilor, implementând practici sustenabile și responsabile social.

Responsabilitatea angajatorului

Oferim un mediu de lucru plăcut, caracterizat prin oferirea de șanse egale, transparență și respect reciproc.

Contribuția la economie

Ne dorim ca activitatea noastră operațională să aibă un impact economic pozitiv în comunitățile locale, implementând un mod de lucru sustenabil.

Știri despre Sustenabilitate

Aflați mai multe despre acțiunile noastre de sustenabilitate!

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent