Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

SUSTENABILITATE

Sustenabilitate

Sustenabilitatea se află la baza modelului nostru de afaceri și ne ghidează în viața de zi cu zi a business-ului. Noi credem că este mai mult decât crucial să acționăm în mod activ și protector în fața provocărilor globale ale mediului și a societății cu care ne confruntăm. Pe măsură ce ne recunoaștem responsabilitatea față de generațiile viitoare, ne angajăm în a ne juca rolul pentru aducerea unei schimbări la nivel social, la nivelul mediului înconjurător și la nivel etic.

Misiunea și valorile noastre stau la baza filosofiei și modelului nostru de afaceri. Conduita morală ne inspiră cultura. Excelența, încrederea, modestia, responsabilitatea și sustenabilitatea sunt ghidajele în îndeplinirea scopului nostru și definesc modul în care facem afaceri pe plan intern și extern.

In călătoria noastră operațională de a oferi branduri de top, prioritatea noastră principală este responsabilitatea față de mediul înconjurător și societate. Ne propunem să oferim o valoare adăugată clienților noștri, partenerilor, angajaților și altor părți interesate, rămânând în același timp fideli angajamentelor noastre și identității noastre corporative.

Strategia noastră sustenabilă se bazează pe menținerea echilibrului perfect dintre succesul economic, responsabilitatea față de mediu și practicile sociale și își centrează atenția pe patru piloni de acțiune:

Consumul și producția sustenabilă

Ne angajăm să evaluăm și să gestionăm impactul mediului înconjurător și cel social asupra produselor noastre pe durata întregului ciclu de viață pentru a asigura o producție sustenabilă a activității noastre și pentru a sprijini practicile de consum responsabil în lanțul nostru valoric.

Comunități prospere

Ne angajăm să construim relații comunitare în toate țările în care operăm, creând astfel un impact socioeconomic pentru părțile interesate. 

Angajați responsabilizați

Ne angajăm să protejăm sănătatea, siguranța și bunăstarea locului de muncă a angajaților noștri, investind în traininguri de dezvoltare a capitalului uman, și să protejând diversitatea, oportunitățile egale și drepturile omului. 

Administrare responsabilă

Ne angajăm să protejăm standardele solide de conducere corporativă, care includ rolurile și responsabilitățile monitorizării impactului nostru sustenabil, conformitatea reglementărilor noastre și etica de afaceri.

Strategie de dezvoltare sustenabilă

Analiza impactului nostru economic, social și de mediu a identificat patru piloni principali ai ESG-ului și a stabilit următoarele topice cheie pentru dezvoltarea sustenabilă, posibile până în 2025. 

Știri despre Sustenabilitate

Aflați mai multe despre acțiunile noastre de sustenabilitate!

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent