Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

SUSTENABILITATE

Știri despre Sustenabilitate

8 APRILIE 2022

Peste 100 de saci menajeri cu deșeuri au fost colectați vineri, din nordul Capitalei - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It Romania

Vineri, 8 aprilie, sub îndrumarea Let’s Do It Romania, peste 30 de angajați ai companiei Sarantis România și-au unit forțele și au curățat spațiile verzi din zona de nord a capitalei. FINO a pus la dispoziția voluntarilor saci smenajeri fabricați 100% din plastic reciclat și mânuși, pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime.

16 OCTOMBRIE 2020

FINO respectă mediul înconjurător, lansând noua gamă GREEN LIFE!

Preocuparea pentru mediul înconjurător a devenit un fenomen global. Anual, din ce în ce mai mulți oameni, companii, ONG-uri, cât și branduri, încearcă să acorde o mai mare importanță responsabilizării acțiunilor noastre în raport cu mediul înconjurător și să găsească soluții potrivite.

4 IUNIE 2021

Ziua Mondială a Mediului: Sarantis Group și contribuția sa la un viitor durabil

Ziua Mondială a Mediului este o zi de sărbătoare dedicată protecției mediului, încurajând eforturile care vor duce spre un viitor verde. Această zi, stabilită de Organizația Națiunilor Unite, este sărbătorită anual pe 5 iunie și susține conștientizarea și acționarea față de problemele sensibile ale mediului la nivel național, corporativ și personal.

Comunicate de presă

Explorează ultimele noastre știri cu privire la activitățile noastre, mărcile noastre, oamenii noștri, acțiunile noastre de sustenabilitate.

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent