Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

SARANTIS ROMÂNIA S.A

Cine suntem

SARANTIS ROMÂNIA a fost înființată în 1996. Activitățile companiei includ distribuția de produse proprii, Produse de Îngrijire Personală și Produse de Uz Casnic, precum și branduri ale unor companii internaționale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.

În 2007, SARANTIS GROUP a achiziționat compania românească ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializată în produse pentru îngrijirea feței și a corpului.

Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Îngrijire Personală − STR8, BU, C-THRU, ELODE și ELMIPLANT și Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR și TUB.O.FLO, precum și brandurile de masă ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT și EDGEWELL și brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER.

SARANTIS ROMÂNIA distribuie, de asemenea, produse pentru îngrijirea Sănătății, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Sarantis România face parte din Grupul Sarantis

Sarantis Group este o companie multinațională de produse de larg consum, cu o amprentă geografică în continuă expansiune și branduri de top. Ca parte a grupului, împărtășim aceeași filozofie în modul în care ne desfășurăm activitatea. În calitate de companie orientată spre scop, ne interesează să ne îndeplinim misiunea, adoptând în același timp practici responsabile social și metode de producție ecologice.

Citiți mai multe despre misiunea și valorile grupului

FILIALE ÎN

12 țări

EXPORT IN

50 de țări

Prezență internațională puternică

Operăm în 12 țări prin intermediul filialelor noastre și exportăm în peste 50 de țări din întreaga lume

Performanța financiară

În ultimul deceniu ne-am dublat dimensiunea financiară, păstrându-ne puterea și capacitatea de a ne autofinanța planul strategic
Mai mult de 25

de parteneriate strategice

Colaborăm cu companii internaționale de top din industria bunurilor de larg consum, care își propun să își dezvolte afacerile în regiunea noastră
2,700+

angajați

110,000

de puncte de vânzare

O rețea puternică de distribuție în regiunea noastră și excelența comercială în punctele de vânzare consolidează implicarea consumatorilor noștri
Mai mult de 50

de ani de performanță

O istorie plină de succese care ne-a ajutat să ne dezvoltăm modul în care facem business
4

Facilităţi de producție

care operează sub cele mai stricte criterii de calitate și siguranță
Mai mult de 100

de branduri

de înaltă calitate și recunoscute, în portofoliul nostru

Angajamentul nostru de calitate

Calitatea joacă un rol cheie în consolidarea încrederii, credibilității și loialității față de consumatorii noștri, în timp ce este fundamentul din spatele procesului de dezvoltare a produselor. 

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent