Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

SARANTIS ROMÂNIA S.A

Parteneriate Strategice

Suntem un partener strategic și de încredere pentru toate companiile de bunuri de larg consum interesate de comercializarea produselor proprii în țările din Europa de Est și de Sud. Ca parte a Grupului Sarantis, deținem instrumentele, rețeaua și cunoștințele necesare despre piețele în care ne desfășurăm activitatea. Cu o experiență îndelungată și expertiză în domeniu, compania noastră este calificată să ofere soluții adaptate partenerilor în ceea ce privește reprezentarea și distribuția produselor.

Portofoliul de branduri în continuă expansiune, împreună cu rețeaua extinsă de distribuție, ne fac partenerul strategic ideal pentru orice companie de produse de consum care dorește să intre și să se extindă pe teritoriul nostru. Ne îndreptăm întotdeauna spre parteneriate strategice pe termen lung, iar în prezent reprezentăm și distribuim exclusiv mai multe branduri internaționale de top.

Aceste produse, împreună cu brandurile proprii, consolidează în mod semnificativ portofoliul de branduri și poziția noastră de lider pe piață.

Colaborăm cu companii recunoscute internațional în industria bunurilor de larg consum, care își propun să își dezvolte afacerile în regiunea noastră.

Rețeaua de Distribuție

Cheia poziției noastre de lider în calitate de furnizor de produse de consum este rețeaua noastră extinsă de distribuție pe teritoriul nostru.

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent