Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

Angajamentul privind calitatea

Calitatea joacă un rol esențial în crearea încrederii, credibilității și loialității în rândul consumatorilor noștri. Este fundamentul procesului de dezvoltare a produsului Grupului.

Luăm toate măsurile de protecție posibile și efectuăm toate controalele de calitate necesare privind bunurile produse și comercializate, pentru a asigura sănătatea și siguranța consumatorilor noștri. Standardele înalte de igienă și controalele stricte de calitate sunt aplicate în toate etapele creării unui produs în instalațiile de producție ale Grupului Sarantis. Astfel, se asigură că fiecare produs nou îndeplinește cele mai exigente criterii de calitate și răspunde nevoilor clienților noștri înainte de începerea călătoriei sale.

Controlul calității se aplică pe tot parcursul procesului de producție, de la colectarea materiei prime până la distribuirea finală către consumator. În acest fel, ne asigurăm că fiecare produs nou îndeplinește cele mai exigente criterii de calitate și răspunde nevoilor clienților noștri.

Aici puteți vedea Certificările ISO

 

STANDARD INTERNAȚIONAL UNITATE CERTIFICARE DESCĂRCARE DOCUMENT
ISO 9001
Sistem de management al calității - Cerințe
SARANTIS ROMÂNIA Import și distribuție de produse cosmetice și produse de uz casnic PDF
ISO 13485
Dispozitive medicale-Sisteme de management al calității-Cerințe în scopuri de reglementare
SARANTIS ROMÂNIA Import și distribuție de dispozitive medicale - Dispozitive  destinate igienei orale pentru prevenirea și/sau tratarea sensibilității dentare și produse destinate îngrijirii pielii picioarelor. Depozitarea și distribuția produselor. Etichetarea și reambalarea produselor. PDF

Parteneriate strategice

Colaborăm cu companii de consum internaționale recunoscute, care își propun să își dezvolte afacerile în regiunea noastră.

Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent