Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

FINO respectă mediul înconjurător, lansând noua gamă GREEN LIFE!

16 OCTOMBRIE 2020

Preocuparea pentru mediul înconjurător a devenit un fenomen global. Anual, din ce în ce mai mulți oameni, companii, ONG-uri, cât și branduri, încearcă să acorde o mai mare importanță responsabilizării acțiunilor noastre în raport cu mediul înconjurător și să găsească soluții potrivite.

Obiceiurile de cumpărare sunt în schimbare. Oamenii au început să înțeleagă fenomenul sustenabilității și să îl integreze în obiceiurile lor de zi cu zi, conștientizând  importanța lui.

FINO a decis să urmeze trendul sustenabilității alături de noile produse FINO GREEN LIFE.

Noua gamă de produse FINO Green Life a fost proiectată pentru a oferi suport acestui trend global și pentru a aduce un plus de valoare mediului înconjurător, cât și în viețile consumatorilor.

Grație gamei GREEN LIFE, FINO contribuie la reducerea producției de materiale prime artificiale.

Produsele FINO GREEN LIFE sunt fabricate din materiale de origine naturală, biodegradabile sau din materiale reciclate.  Bambusul, grâul, bagasa (fibrele vegetale), acidul polilactic (PLA) sau lâna naturală sunt câteva dintre alternativele folosite în compoziția noilor produse FINO GREEN LIFE.

O gamă completă de produse prietenoase cu mediul, menită să satisfacă nevoile consumatorilor.

De la saci menajeri din 97% material reciclat, lavete din bambus, bureți de vase din lână naturală, până la farfurii sau pahare din bagasă, FINO GREEN LIFE acoperă nevoile consumatorilor, oferindu-le o gamă variată de produse.

Fiecare acțiune contează, iar de acum FINO îți oferă alternativa sustenabilă a produselor casei tale.

 

HAI SĂ NE SCHIMBĂM OBICEIURILE ÎMPREUNĂ, RESPECTÂND MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ALĂTURI DE FINO GREEN LIFE!

FINO respectă mediul înconjurător, lansând noua gamă GREEN LIFE! (313,7KB)

Grupul Sarantis lansează noua gamă bio de produse pentru protecție solară, susținută de brandurile din portofoliu: Carroten, Astrid, Κolastyna și Elmiplant

Rămânând fidel strategiei sale, Grupul Sarantis intensifică eforturile în direcția dezvoltării durabile, atât la nivel de producție, cât și la nivel de produs. Noua lansare a liniei de produse ecologice cu protecție solară, susținută de Grup, este dovada clara și reprezintă totodată angajamentul său față de o abordare ecologică a produselor din portofoliu.
Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent