Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini cu Aloe Vera

19 AUGUST 2020

Mâini curate tot timpul cu noul gel de curățare elmiplant cu Aloe Vera

Într-o perioadă în care igiena mâinilor este mai importantă ca oricând și reprezintă un factor esențial pentru sănătate, elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini îmbogățit cu aloe vera, ca o alternativă simplă și extrem de utilă de a preveni răspândirea virusurilor și a bacteriilor, protejând în același timp pielea și păstrându-i frumusețea naturală.

Formulă de curățare fără apă și săpun

Igiena mâinilor a fost dintotdeauna importantă, însă acum este esențial să o păstrăm cu rigurozitate, deoarece aceasta previne cu succes răspândirea bacteriilor și a virusurilor. 

Gelul de curățare de la elmiplant este ușor de folosit și este o alternativă practică în momentele în care nu ai cum să te speli pe mâini.

Formula sa curăță pielea eficient și îndepărtează germenii și bacteriile, fără să necesite apă și săpun. Poate fi folosit cu ușurință în oraș, la cumpărături și în toate situațiile în care ai nevoie să îți cureți mâinile rapid.

Totodată, împrospătează pielea fără să o usuce și să o irite și fără să îi afecteze bariera naturală de protecție, fiind ideal și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Protejarea mâinilor cu Aloe Vera

Pe lângă agenții de curățare, gelul elmiplant este îmbogățit cu aloe vera, ingredient natural care ajută la hidratarea pielii și care îi păstrează suplețea.

Acesta curăță eficient mâinile, îndepărtează murdăria și împrospătează pielea.

Disponibil în varianta de 80 ml și 500 ml, gelul de curățare elmiplant răspunde nevoilor actuale de curățare frecventă a mâinilor, fiind ușor și rapid de folosit, în timp ce protejează pielea și o menține hidratată.

elmiplant are grijă de sănătatea pielii tale și o protejează în fiecare zi!

elmiplant lansează noul gel de curățare pentru mâini cu Aloe Vera (237,4KB)

Sarantis Group, prin filiala sa Sarantis România, și FINO susțin „Let’s Do it Romania”, cea mai mare inițiativă de mediu din România

Grupul Sarantis, prin filiala sa din România, a participat activ prin FINO, brandul lider în categoriile de gestionare a deșeurilor menajere, soluții pentru protejarea și depozitarea alimentelor și curățenie a gospodăriei, la inițiativa „Let’s Do It Romania”.
Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent