Sarantis la nivel Mondial


Vizitați site-ul grupului nostru

Sarantis Group | Engleză

Sau alegeți o locație

Sarantis Group, prin filiala sa Sarantis România, și FINO susțin „Let’s Do it Romania”, cea mai mare inițiativă de mediu din România

25 OCTOMBRIE 2022

Grupul Sarantis, prin filiala sa din România, a participat activ prin FINO, brandul lider în categoriile de gestionare a deșeurilor menajere, soluții pentru protejarea și depozitarea alimentelor și curățenie a gospodăriei, la inițiativa „Let’s Do It Romania”. Anul acesta, Ziua Mondială a Curățeniei, a implicat peste 160.000 de voluntari care au colectat aproximativ 1.320.000 kg de deșeuri. În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, evenimentul s-a desfășurat în trei sâmbete consecutive  si s-a alăturat mișcării globale Let’s Do It World, alături de alte 190 de țări care și-au unit țelurile pentru atingerea aceluiași obiectiv: o planetă mai curată, un loc mai bun!

În contextul responsabilității sale sociale corporative, Sarantis România, prin brandul său FINO, este onorata că a putut fi una dintre companiile care au susținut inițiativa „Let’s Do It Romania”, punând la dispoziție voluntarilor saci menajeri din plastic 100% reciclat. În colaborare cu „Let's Do It”, peste 3,000 de voluntari, angajați din diferite companii, au participat de-a lungul anului în activități de colectare a deșeurilor de pe plaje, râuri, păduri și străzi pe tot parcursul anului. Fiecare om de pe această planetă are un loc pe care îl numește „Acasă”. Acest simplu act de colectare a deșeurilor a devenit o forță care leagă oamenii împreună, sub același scop.

Sarantis Group își recunoaște responsabilitatea față de generațiile viitoare și se angajează să își joace rolul în aducerea schimbării la nivel social și de mediu, invitând în același timp și pe alții să ni se alăture pentru a contribui la schimbare.

 

Grupul Sarantis

Având sediul central în Atena și cu o istorie de peste 50 de ani, Grupul Sarantis este o companie multinațională cu produse de larg consum, având poziție de lider în Europa de Est, o amprentă geografică în expansiune prin filiale proprii și o activitate puternică de export în întreaga lume. Misiunea noastră este să îmbunătățim starea de spirit a consumatorilor, cu o simplitate frumoasă care face viața de zi cu zi mai bună, fiind mereu aproape, lucrând îndeaproape cu părțile terțe, pentru a crea valoare în mod durabil. De la produse de îngrijire personală, de îngrijire la domiciliu și de îngrijire a sănătății, precum și produse cosmetice de lux, oferim mărci recunoscute și appreciate, care au un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a oamenilor. Cu o activitate puternică în 12 țări, cu precădere în Grecia, Polonia, România, Bulgaria, Serbia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Macedonia de Nord, Bosnia, Portugalia și Ucraina, menținem o prezență internațională dinamică și o rețea puternică de distribuție de peste 50 de țări din întreaga lume.

PRESS RELEASE_Let's Do it Romania_RO (232,3KB)

Sarantis Group sprijină în continuare Ucraina oferind ajutor umanitar

Preocuparea companiei vizează protecția angajaților Sarantis din Ucraina, consolidând în același timp canalele de ajutor umanitar pentru victimele războiului. Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, noi, cei de la Sarantis Group, suntem în continuare alături de cei care suferă, inclusiv angajații noștri și familiile lor din Ucraina.
Mai mult
Change cookies consent Revoke cookies consent